Deskundig advies op maat

Je kunt meer dan je denkt!

Vooral als je goede mensen om je heen verzamelt. Je wilt mensen die met je méédenken, maar niet vóór jou denken. Zodat je straks echt trots kunt zijn op wat je zelf bereikt hebt. Maak gebruik van ons netwerk van adviseurs op het gebied van ontwerp (architecten), duurzaamheid en financiën. 


Ontwerpen 

Je eigen huis ontwerpen is natuurlijk het leukste wat er is. Veel mensen doen dit samen met een architect. Bij Steenvlinder werken we samen met een aantal architecten van wie we weten dat ze graag en goed werken met particulieren. Natuurlijk kun je ook een andere architect inschakelen.

 

Vergunningsvrij bouwen

Wist je dat je een deel van je woning vergunningsvrij kunt bouwen? Bijvoorbeeld in de toekomst, als je wilt uitbreiden. Handig om daar nu al rekening mee te houden! Bekijk deze brochure van de rijksoverheid.


Inspiratie

Jij bepaalt natuurlijk zelf hoe je ontwerp er uit gaat zien. En je maakt je eigen keuzes. Om je te inspireren vind je hier enkele voorbeelden van tussenwoningen, hoekwoningen (of vrijstaande woningen) en patiowoningen die je kunt bouwen bij 'Mijn Eigen Wiericke'.

Misschien brengt het je op ideeën!


Voorbeelden patiowoning

(bungalow 1.5 laags)

Voorbeelden tussenwoning 

(eengezinswoning 2.5 laags)

Voorbeelden hoekwoning
(eengezinswoning 2.5 laags)


Financieel advies

Je wilt graag weten wat het kost om je eigen huis te bouwen. En of je dat kunt betalen. Hiervoor biedt Steenvlinder je een netwerk van adviseurs die vertrouwd zijn met het fenomeen zelfbouw.

 

Handige rekentool

Voor een eerste indruk kun je bovendien gebruik maken van onze handige rekentool. Dat geeft je ook inzicht in de kosten die je bij elke processtap en elke keuze kunt verwachten. 


Duurzaamheid

Denken aan het milieu is belangrijk voor de volgende generatie. En duurzaam wonen levert je comfort en financieel voordeel op. De ontwikkelingen gaan snel. Daarom heeft Steenvlinder ook hiervoor een netwerk van specialisten. 

 

Gasloos: in jouw voordeel

Je nieuwe woning wordt gasloos. Een zeer groot voordeel van Mijn eigen Wiericke is dat je de kavel koopt inclusief een zogeheten warmtelus, zodat jij je woning op een andere manier kunt verwarmen. Dat scheelt je duizenden euro's! 

 

Jouw Koperscoach kan je meer vertellen over de duurzame keuzes die je moet gaan maken bij de bouw van je woning. Ook kunnen we je koppelen aan ons netwerk van duurzaamheidadviseurs.Heb je vragen?

Neem dan contact op met de Koperscoach.

Mila kan je verder helpen met jouw inschrijving, of als je specifieke vragen hebt 

over de mogelijkheden van de kavels.Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl