Rekentool

 

Bij het ontwerpen en bouwen van je huis heeft elke beslissing die je neemt een effect op je budget. Om je financieel op weg te helpen heeft Steenvlinder een handige rekentool voor Mijn eigen Wiericke.

 

Let op:

De rekentool is gebaseerd op globale en indicatieve cijfers (er kunnen geen rechten aan worden ontleend). Pas wanneer jouw ontwerp in detail is uitgewerkt kun je een exacte berekening (laten) maken en weet je precies waar je financieel aan toe bent. Laat je daarom goed adviseren door je architect, kostendeskundige of hypotheekadviseur. Kijk hiervoor bij ons netwerk.

Let op: de rekentool werkt het beste op een desktop. 


Zo werkt het: 

In de rekentool vul je een aantal gegevens in, zoals het kavelnummer, de oppervlakte van je woning, je inkomen en hypotheekrente. Vervolgens zie je per procestermijn welke stappen je doorloopt en met welke kosten je per stap te maken krijgt. De drie termijnen zijn: een optieperiode van maximaal 10 weken, de ontwerptermijn van 9 maanden en – na levering van de kavel – de bouwperiode van 1 jaar.

 

Zo wordt duidelijk wat je benodigde budget is en wat je op basis van ingevulde gegevens al aan beschikbaar budget hebt. Als die twee budgetten niet goed ‘matchen’, dan kun je via de rekentool puzzelen totdat dit wel het geval is. Bijvoorbeeld door het afwerkniveau of de grootte van je woning te veranderen. Of misschien een andere kavel te kiezen. Of door samen met je buren te bouwen.

 


Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl