Hoe werkt het?

Heb je interesse in een kavel in Mijn eigen Wiericke? Schrijf je dan (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen. 

Optie nemen?

Onze verkoopmanager neemt contact met je op nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt dan meteen een optie nemen op de kavel waarop jij het liefst wil gaan bouwen. De optie kost €300,- en duurt 12 weken. In die periode wordt intensief begeleid door onze koperscoach. We onderzoeken samen waar je het beste geholpen kan worden. Ga je met een architect praten, wat is dan belangrijk? Ga je direct bij een bouwer langs, waar moet je dan op letten? Jij beslist, wij helpen waar nodig! 


Heb je al een kavel op het oog? Bekijk ons aanbod om te zien of deze kavel nog beschikbaar is. 

  • Open de download 'kavelpaspoort' om te zien wat je hier mag bouwen
  • Neem direct een optie op de kavel: schrijf je in via deze website

 Wij begeleiden je tijdens de optieperiode.

  • Onze Koperscoach begeleidt je tijdens de optieperiode. Veel kan je zelf uitzoeken, maar daar waar je twijfelt en wat meer advies nodig hebt zorgen wij voor een volgende stap.
  • Maak gebruik van ons netwerk. We bieden je eerste gesprekken met een architect, een duurzaamheid- of financieel adviseur of een bouwer. 


Optie nemen

Neem je een optie? Dan betaal je € 300,- en reserveren we de kavel 12 weken voor je. 

In die tijd onderzoek je de mogelijkheden. Als je de kavel afneemt, dan verrekenen we het optiebedrag.

Mogelijkheden onderzoeken

 Wat voor huis wil ik? Hoe duurzaam? Kan ik het betalen? De koperscoach begeleid je intensief in deze periode. Ook zorgen we voor een gesprek met een architect of een bouwer en een duurzaamheid expert en financieel adviseur. Zo ga je goed voorbereid van start!

Koopovereenkomst ondertekenen

Als je doorgaat, onderteken je bij je Koperscoach na 12 weken de koopovereenkomst. Hierbij doe je een aanbetaling van 10% van de kavelprijs.


Kavel bouwrijp maken, plannen uitwerken

Wij gaan aan de slag en maken je kavel ‘bouwrijp’. Tegelijkertijd werk jij je plannen verder uit, vraag je de bouwvergunning aan en kies je een aannemer. Een adviseur (zoals een architect) kan je hierin begeleiden. Ook jouw Koperscoach staat altijd voor je klaar.

Eigenaar van de grond

De kavel wordt ‘bouwrijp’ aan je opgeleverd. We gaan dan naar de notaris, waar je de overige 90% van de kavelprijs betaalt. Daarna ben je eigenaar van de grond!

Vanaf nu heb je 2 jaar de tijd om jouw droomwoning te bouwen!Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl