Hoe werkt het?

Heb je interesse in een kavel in Mijn eigen Wiericke? Schrijf je dan (kosteloos en vrijblijvend) in en geef duidelijk aan in welke kavel(s) je geïnteresseerd bent. Zo krijgen wij een helder beeld van je wensen en kan onze Koperscoach je goed op weg helpen. 

Optie nemen?

De verkoop van fase 2 gaat op 29 oktober a.s. van start. Voor de beschikbare kavels in fase 1 kan je nu al een optie nemen. Schrijf je dan direct in voor het project. Onze verkoopmanager neemt contact met je op nadat je je hebt ingeschreven. Je kunt dan een optie nemen op de kavel waarop jij het liefst wil gaan bouwen. De uitgifte van de opties gaat op volgorde van inschrijving. Een goede reden dus om er op tijd bij te zijn! Optie nemen

Neem je een optie? Dan betaal je € 300,- en reserveren we de kavel 5 weken voor je. 

In die tijd onderzoek je de mogelijkheden. Als je meer tijd nodig hebt dan kan je kosteloos 5 weken extra tijd bijvragen

Mogelijkheden onderzoeken

 Wat voor huis wil ik? Hoe duurzaam wordt mijn huis? Wat kost dat? En kan ik het betalen?  Bij een van onze Koperscoaches kun je terecht met vragen.

Koopovereenkomst ondertekenen

Als je doorgaat, onderteken je bij je Koperscoach na 5 weken de koopovereenkomst. Hierbij doe je een aanbetaling van 10% van de kavelprijs.


Kavel bouwrijp maken, plannen uitwerken

Wij gaan aan de slag en maken je kavel ‘bouwrijp’. Tegelijkertijd werk jij je plannen verder uit, vraag je de bouwvergunning aan en kies je een aannemer. Een adviseur (zoals een architect) kan je hierin begeleiden. Ook jouw Koperscoach staat altijd voor je klaar.

Eigenaar van de grond

De kavel wordt ‘bouwrijp’ aan je opgeleverd in april 2019. We gaan dan naar de notaris, waar je de overige 90% van de kavelprijs betaalt. Daarna ben je eigenaar van de grond!

Vanaf nu heb je 2 jaar de tijd om jouw droomwoning te bouwen!Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl