Jij ontwerpt het, wij bouwen het

Zou het niet tof zijn als je zelf bepaalt hoe je woning er uit komt te zien, maar je niet hoeft drukt te maken over het zoeken van een geschikte architect en aannemer? Wat als je van tevoren duidelijkheid hebt over de prijs van je woning en je het van binnen helemaal naar eigen smaak kunt afbouwen?

 

Steenvlinder start in Mijn Eigen Wiericke een mini-ontwikkeling van 4 geschakelde woningen in het duurzame CLT houtbouwsysteem. Het gaat om 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen, waarbij je zelf nog invloed hebt op de uitstraling van de gevel en je aan de binnenkant direct kunt starten met klussen.

Houtbouw

Een huis bouwen volledig van hout is een mooi idee. Wij van Steenvlinder willen niet meer anders. Want het ziet er niet alleen bijzonder uit, het is ook nog eens duurzaam en heeft vele voordelen. 


Dit project is in voorbereiding. Verwachte verkoop: najaar 2021

Interesse?

 

Alle kavels van Mijn Eigen Wiericke zijn uitverkocht. We ontwikkelen nog 4 geschakelde cascowoningen in CLT-houtbouw. Deze kan je naar wens zelf afbouwen en je hebt zelfs nog invloed op de buitengevel! Dit product zal in het najaar van 2021 beschikbaar komen.

 

Optie nemen?

Alle kavels zijn uitverkocht. Heb je interesse in één van de casco CLT-houtbouw woningen? Schrijf je dan alvast in om op de hoogte te blijven van het aanbod en wanneer de verkoop start. We laten je dan vanzelf weten hoe je in aanmerking komt voor een van de woningen.Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl