Locatie

Een gezellig dorp met een eigen karakter

Aan de Oude Rijn en de Dubbele Wiericke ligt het prachtige dorpje Nieuwerbrug. Gesticht in 1651, midden in het Goene Hart en bekend om de laatste particuliere tolbrug van West-Europa die dagelijks nog met de hand omhoog- en naar beneden wordt gehaald. Het is een gezellig dorp met een eigen karakter.

 

Centrale ligging

Wat Nieuwerbrug extra aantrekkelijk maakt, is dat het zeer centraal in de Randstad ligt. Binnen 5 minuten zit je op de A12, waardoor Utrecht, Den Haag en Rotterdam op nog geen half uur rijden liggen. Het geluid van de A12 merk je niet op in het dorp, waardoor je kan genieten van de rust in een dorpse en landelijke omgeving.


Talloze voorzieningen

Verder zijn er talloze voorzieningen in de omgeving van Nieuwerbrug. Denk aan supermarkten, basisscholen, sportverenigingen en gezellige restaurants. Voor de grote inkopen en het dichtstbijzijnde treinstation ga je naar Bodegraven (Zuid-Holland) of Woerden (Utrecht), daar ben je binnen 10 minuten rijden.

 

En wist je dat de Oude Rijn door Nieuwerbrug loopt? Ook de Dubbele Wiericke mondt hier uit. Dat betekent op dat je op mooie lente- en zomerdagen lekker kunt gaan varen. Heerlijk wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving, met een uitstekende bereikbaarheid. Dát is Mijn eigen Wiericke!Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl