Locatie

Een gezellig dorp met een eigen karakter

Aan de Oude Rijn en de Dubbele Wiericke ligt het prachtige dorpje Nieuwerbrug. Gesticht in 1651, midden in het Goene Hart en bekend om de laatste particuliere tolbrug van West-Europa die dagelijks nog met de hand omhoog- en naar beneden wordt gehaald. Het is een gezellig dorp met een eigen karakter.

 

Centrale ligging

Wat Nieuwerbrug extra aantrekkelijk maakt, is dat het zeer centraal in de Randstad ligt. Je geniet van de rust in een dorpse en landelijke omgeving, maar bent binnen 30 minuten al in Utrecht, Rotterdam of Den Haag. En dichterbij heb je Woerden, Bodegraven, Oudewater en Gouda.

 

Talloze voorzieningen

Verder zijn er talloze voorzieningen in de omgeving van Nieuwerbrug. Denk aan supermarkten, basisscholen, sportverenigingen en gezellige restaurants. Heerlijk wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving, met een uitstekende bereikbaarheid. Dát is Mijn eigen Wiericke!Binnen 5 minuten op de A12

Werk je in Den Haag of Utrecht? Of wil je een dag de stad in? In nog geen 5 minuten zit je al op de A12, de snelweg die je naar allerlei grote steden brengt! En binnen een halfuur ben je al in het centrum van Den Haag of Utrecht. 

 

In alle rust, en toch goed bereikbaar. Op allerlei manieren!

Nieuwerbrug heeft zijn eigen afslag vanaf de A12 (afslag 13), maar van het verkeersgeluid merk je helemaal niets in het dorp.  En wist je dat de Oude Rijn door Nieuwerbrug loopt? Ook de Dubbele Wiericke mondt hier uit. Dat betekent op dat je op mooie lente- en zomerdagen lekker kunt gaan varen. Je ziet veel gezellige bootjes die het dorpje passeren. 


Dagelijkse voorzieningen om de hoek

Ook als je van rust houdt hoef je niet ver te zoeken naar verschillende voorzieningen. In de buurt kan je terecht bij de dagwinkel voor je dagelijkse boodschappen en in het weekend geniet je van een heerlijk diner bij één van de gezellige restaurants vlakbij de Tolbrug.

 

Voor de grote inkopen en het dichtstbijzijnde treinstation ga je naar Bodegraven (Zuid-Holland) of Woerden (Utrecht). En dat op slechts 10 minuten rijden!


Hier wonen?

Wil jij graag wonen in Mijn eigen Wiericke?

Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Steenvlinder

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

T      070 444 98 94

E      info@steenvlinder.nl

W     www.steenvlinder.nl